Profesii

Cine este Alexandru Petrescu, propunerea PSD pentru ministerul economiei. A plecat din corporaţiile din Londra pentru a conduce Poşta Română

Cine este Alexandru Petrescu, propunerea PSD pentru...

Autor: Ştefan Stan

03.01.2017, 16:32 1867

Alexandru Petrescu, propunerea PSD pentru ministerul economiei, este Director General la Poşta Română, membru al Consiliului de Administratie al C.N. Posta Romana S.A. si Presedinte al Consiliului de Administratie al C.F.R. Calatori S.A.

El a lucrat la mai multe companii în Londra, pe o poziţie de vice-preşedinte al Raphaels Bank Londra, precum şi director pentru Europa, Business Development la Advanced Payment Solutions. 

În 2015 el a fost Presedinte al Consiliului de Administratie al S.N. C.F.R. Calatori S.A., în  2014 a fost Director General si membru al Consiliului de Administratie al C.N. Posta Romana S.A. şi membru A.R.B.A. (Asociatia Romana de Buna Administrare). 

În urmă cu cinci ani, în 2012, Petrescu a fost Presedinte al Comisiei pentru Pregatirea si Monitorizarea Procesului de Privatizare C.N. Posta Romana S.A. şi Director Executiv – Directia Strategie si Dezvoltare a C.N. “Posta Romana” S.A. Bucuresti Romania.

Vedeţi AICI CV-ul integral al lui Alexandru Petrescu, propunerea PSD pentru ministrul Economiei

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO