Profesii

Cine este managerul român care conduce primul mall construit în Bucureşti

Cine este managerul român care conduce primul mall...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.09.2014, 19:01 1280

Cristian Costache, un manager cu o experienţă de peste zece ani în management, conduce Bucureşti Mall, primul centru comercial construit în Capitală, care are o suprafaţă închiriabilă de 37.000 de metri pătraţi şi a avut anul trecut afaceri de 12,9 milioane de euro.

Managerul, absolvent de economie la Universitatea din Piteşti, ocupă de un an şi trei luni funcţia de center manager al Bucureşti Mall ( Mall Vitan), conform datelor de pe profilul personal de Linkedin, reţea de socializare de business. Bucureşti Mall alături de Plaza România sunt centrele comerciale deţinute de compania Anchor Grup.

Anterior, Costache a fost manager de magazin în cadrul real, – Hypermarket România, funcţie ocupată timp de circa patru ani. El are o experienţă de aproape patru ani şi în cadrul Romstal, companie cu activităţi pe piaţa de distribuţie de materiale de construcţii şi instalaţii. În cadrul Romstal Costache a ocupat pe rând funcţiile de branch manager şi franchise development director pentru Europa de Est. În perioada septembrie 2004 – decembrie 2005, el a fost store departament manager în cadrul PIC, primul lanţ de hipermarketuri din România cu capital românesc, fiind controlat de oamenii de afaceri Ilie şi Cornel Penescu. Cristian Costache a fost timp de aproape patru ani şi managerul unui restaurant al companiei Teilor Invest din judeţul Argeş.

Recent, Anchor Grup a anunţat că a început procesul de renovare a 40% din spaţiile Bucureşti Mall şi Plaza România, cele două centre comerciale pe care compania din Turcia le deţine. Totodată, compania a atras clienţi noi precum Massimo Dutti, Koton, Time Out sau Moa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO