Profesii

Fostul şef al elefant.ro, recrutat de Radu Georgescu la conducerea GECAD NET

Fostul şef al elefant.ro, recrutat de Radu Georgescu la...

Autor: Adelina Mihai

10.12.2013, 12:51 1039

Cristian Herelegiu, un executiv care a lucrat în companii precum Microsoft, PayU sau elefant.ro, a fost numit în funcţia de CEO al GECAD NET, firmă românească de IT deţinută de antreprenorul Radu Georgescu. Herelegiu a părăsit funcţia de director general al retailerului online elefant.ro în octombrie, după un mandat de doar nouă luni.

GECAD NET se ocupă de distribuţia software şi furnizarea de servicii IT pentru segmentul companiilor mici şi mijlocii din România, iar obiectivul lui Herelegiu este de a creşte  business-ul companiei pe plan local, potrivit comunicatului transmis de companie.

Reprezentanţii GECAD NET nu au precizat pe cine înlocuieşte nou CEO, însă din martie până în luna octombrie a acestui an, poziţia a fpst deţinutăCezar Cursaru, care anterior a lucrat la Intrasoft International. Anul trecut GECAD NET a avut o cifră de afaceri de 3,2 milioane de euro, potrivit datelor de la Minsiterul de Finanţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO