Profesii

Freescale şi-a luat director de HR de la Ericsson

Freescale şi-a luat director de HR de la Ericsson

Autor: Adelina Mihai

25.11.2013, 00:04 522
Ruxandra Lupşa, 46 de ani, un executiv cu peste 13 ani de experienţă în domeniul resurselor umane, în companii precum Ericsson sau în bănci precum ABN Amro (actualmente RBS) sau Egnatia Bank (devenită Marfin), este noul director de resurse umane al producătorului de microprocesoare Freescale Semiconductor. Ea vine pe poziţia lăsată vacantă de Adrian Lupulescu, care a fost promovat la finele lunii iulie pe poziţia de director general al Freescale.
 
Din noua funcţie, Lupşa va gestiona politicile de HR pentru 300 de angajaţi ai Freescale, majoritatea având funcţii de inginer. Anterior, ea a lucrat timp de şase ani în cadrul producătorului de echipamente telecom Ericsson, unde a ocupat, pe rând, poziţii precum HR Business Partner, responsabil regional de management organizaţional, a avut roluri în departamentul de suport operaţiuni, iar ultima poziţie a fost cea de manager de planificare a resurselor.  Centrul de servicii al Ericsson are peste 1.300 de angajaţi pe plan local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO