Profesii

Headhunterii de la Pedersen & Partners Şi-au recrutat un nou consultant

Autor: Adelina Mihai

10.04.2011, 23:35 178

Firma de executive search Pedersen & Partners, cu afaceri depeste 700.000 de euro pe piaţa locală în 2009, a recrutat-o peCristina Cărămizaru în funcţia de senior consultant în cadrulbiroului de la Bucureşti. Cu o experienţă de 7 ani în recrutarepentru poziţii de management de top, marketing şi vânzări, finanţe,management de operaţiuni în industriile IT&C, FMCG, retail şiconsultanţă, Cărămizaru va coordona proiecte de recrutare pentrupozţii de top şi middle management atât în România, cât şi înregiune.

În prezent, în cadrul biroului local al Pederesen & Partnerslucrează 5-6 consultanţi, plus o echipă de researcheri, care facrecrutări atât pe plan intern, cât şi pe plan regional. Absolventăa Facultăţii de psihologie din cadrul Universităţii "TituMaiorescu", ea a lucrat anterior ca resourcing&talent managerîn cadrul grupului cu activităţi în domeniul resurselor umaneSmartree, iar timp de aproape cinci ani (iunie 2004- martie 2009) afost partener şi technology practice leader în cadrul firmei deexecutive search Stanton Chase.

Pedersen & Partners, care are 41 de birouri la nivelinternaţional, este prezentă pe piaţa locală încă din 2003. Filialadin Bucureşti este condusă din 2005 de Mona Neagoe, partener şicountry manager pentru România, care mai coordonează şiactivităţile companiei din Republica Moldova, Slovenia, Croaţia,Bosnia şi Serbia. Printre cei mai mari jucători de pe piaţa localăde executive search se mai află companii precum LeadershipDevelopment Solutions, K.M. Trust& Partners, Stein&Partner, Stanton Chase sau George Butunoiu, executive searchconsultants.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO