Profesii

Kinderpedia, aplicaţia care facilitează comunicarea între profesori, elevi şi părinţi, vrea să atragă o finanţare de 200.000 euro prin platforma de crowdfunding Seedblink

Daniel Rogoz, CEO şi co-fondator Kinderpedia

Daniel Rogoz, CEO şi co-fondator Kinderpedia

Autor: Cristina Bellu

30.06.2020, 14:00 855

Kinderpedia, aplicaţia care facilitează prin diferite instrumente comunicarea între dascăli, elevi şi părinţi, dezvoltată de antreprenorii Evelina Necula şi Daniel Rogoz, a fost listată pe platforma locală de crowdfunding Seedblink pentru o finanţare de 200.000 de euro, dintr-o rundă totală de 400.000 de euro, pentru care compania cedează 15.4% din capital.

Runda este condusă de Roca X care a angajat deja suma de 200.000 de euro, iar evaluarea  pre-investiţie a Kinderpedia este de 2,2 mil. euro, potrivit datelor transmise de Seedblink.

“Această rundă de finanţare este o oportunitate valoroasă de a duce mai departe transformarea pe care am început-o în educaţie în urmă cu cinci ani. Fondurile vor fi alocate preponderent pentru a accelera marketingul şi vânzările în România, UK, Portugalia şi Elveţia. Acordul cu Roca X şi listarea pe SeedBlink reprezintă o şansă de a atrage alături de noi parteneri cu valori similare. Împreună, ne dorim să facem tranziţia către o educaţie conectată şi să sprijinim dezvoltarea copiilor în primii ani de şcoală”,spune Daniel Rogoz, CEO şi co-fondator Kinderpedia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO