Profesii

La 31 de ani a primit pe mână cel mai mare proiect logistic din Capitală

La 31 de ani a primit pe mână cel mai mare proiect...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

20.01.2016, 11:45 6281

Dezvoltatorul de proprietăţi de logistică P3, unul dintre cei mai activi investitori din domeniu,  l-a numit în funcţia de country head România pe Blake Horsley, neozeelandezul care a lucrat anterior în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Colliers şi în grupul de investiţii imobiliare Benevo Capital Corporation.

Blake Horsley, 31 de ani, are o experienţă de 12 ani în real estate şi şi-a început cariera în ţara natală, Noua Zeelandă.

El a fost numit, la 23 de ani, în funcţia de manager al Metropolitan Sales şi Leasing Teams din Wellington, devenind astfel cel mai tânăr manager din istoria Colliers International. Între 2008 şi 2013, a condus echipa de investiţii a Colliers International România, din poziţia de director al departamentului de investiţii.

El a fost implicat într-o serie dintre cele mai mari tranzacţii derulate în criză, asistând şi la vânzarea proiectului Floreasca Business Park de Portland Trust către NEPI, tranzacţie de peste 100 de milioane de euro.

Începând din 2013, Blake Horsley  a ocupat funcţia de vicepreşedinte şi director de achiziţii în cadrul Benevo Capital Corporation în România, companie în care va continua să activeze ca membru al consiliului director, conform informaţiilor furnizate de P3.

Compania P3, activă în 12 ţări din Europa, şi-a deschis biroul din România în urmă cu 5 ani, iar în prezent îşi extinde operaţiunile în ţară. Grupul a achiziţionat la începutul anului trecut parcul Europolis Logistic Park din Bucureşti (în prezent P3 Bucharest), cel mai mare din ţară, situat la intrarea pe autostrada Bucureşti - Piteşti.În toamna anului 2015, P3 a început prima construcţie de tip Build-to-Suit de la achiziţia P3 Bucharest, ca parte a unui parteneriat mai amplu, care prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafaţă totală de 81.000 mp pentru retailerul Carrefour. Cele două clădiri noi vor mări portofoliul total al P3 în România, care include deja opt depozite, la circa 270.000 mp. P3 Bucharest, situat pe autostrada A1, dispune, totodată, de teren care permite dezvoltarea a 114.000 mp de spaţii suplimentare, cu unităţi începând de la 4.000 mp şi până la 40.000 mp.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO