Profesii

Lovitură de teatru: Mihai Darie, directorul financiar al Nuclearelectrica va prelua poziţia de CFO la Electrica după revocarea din funcţie a Iulianei Andronache

Lovitură de teatru: Mihai Darie, directorul financiar al...
15.12.2017, 19:48 2255

Electrica a anunţat vineri seară pe bursă revocarea din funcţia de director financiar a Iulianei Andronache şi numirea, începând cu 3 ianuarie, a lui Mihai Darie, cel care a renunţat la aceeaşi poziţie de la Nuclearelectrica. 

„În cadrul şedinţei din data de 15 decembrie 2017, Consiliul de Administraţie al Electrica a aprobat revocarea doamnei Iuliana Andronache din calitatea de director financiar al Electrica, începând cu data de 15 decembrie, ora 16.30. În cadrul aceleiaşi şedinţe, Consiliul de Administraţie al Electrica a hotărât numirea domnului Mihai Darie, cetăţean român, în calitate de director financiar, începând cu data da 3 ianuarie 2018 pe o perioadă de patru ani”, a anunţat Electrica, prin semnătura directorului general Cătălin Stancu. 

Electrica a închis şedinţa de vineri de la bursă la 10,84 lei/acţiune, iar la acest preţ capitalizarea bursieră este de 3,749 mld. lei (813 milioane euro). 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO