Profesii

Neamţul Beckers continuă schimbările de la vârful Romtelecom şi Cosmote

Nikolai Beckers

Nikolai Beckers

Autor: Adrian Seceleanu

19.09.2013, 00:08 983

Germanul Nikolai Beckers, care a preluat în luna aprilie a acestui an conducerea Cosmote şi Romtelecom, un business de peste un miliard de euro pe an, va propune săptămâna viitoare Consiliului de Administraţie noi schimbări în echipa de top management, în urma cărora doar doi oameni vor răspunde de departamentele comerciale ale operatorilor, au declarat pentru ZF mai multe surse de pe piaţa de comunicaţii.

Ovidiu Ghiman, managerul care a condus în ultimii patru ani ofensiva Romtelecom pe piaţa rezidenţială de servicii de internet şi TV şi în al cărui mandat operatorul a ajuns pe locul doi pe ambele segmente, va fi numit director comercial pe segmentul business în ambele companii, devenind astfel românul cu cea mai puternică poziţie din grup. Atribuţiile lui Ghiman pe segmentul rezidenţial de la Romtelecom sunt preluate de Mathias Hanel, director comercial pentru operaţiunile din România.

Mihai Tudor, unul dintre cei mai cunoscuţi manageri de pe piaţa locală IT&C, care a fost CEO al IBM România şi IBM Europa de Sud-Est, va pleca de la Romtelecom, unde ocupa de aproape un an funcţia de director comercial business. În mandatul lui Tudor, Romtelecom a crescut puternic pe piaţa de servicii IT&C, compania câştigând numeroase contracte mari cu clienţi din mediul privat şi public, potrivit datelor din raportul financiar al grupului elen OTE - acţionarul majoritar - pe primul semestru din acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO