Profesii

„Oferim oportunităţi de angajare pentru 9.000 de candidaţi în fiecare zi“

Italianul Christian Vasino este de aproape şapte ani directorul de HR al grupului elveţian Adecco, după ce anterior a fost director de HR al companiei în Italia şi vicepreşedinte pe divizia de HR a grupului. Începând cu anul viitor, Vasino nu va mai lucra însă pentru Adecco. El a acceptat, începând cu ianuarie 2014,  poziţia de director de HR la nivel global al producătorului de anvelope Pirelli.

Italianul Christian Vasino este de aproape şapte ani directorul de HR al grupului elveţian Adecco, după ce anterior a fost director de HR al companiei în Italia şi vicepreşedinte pe divizia de HR a grupului. Începând cu anul viitor, Vasino nu va mai lucra însă pentru Adecco. El a acceptat, începând cu ianuarie 2014, poziţia de director de HR la nivel global al producătorului de anvelope Pirelli.

Autor: Adelina Mihai

04.11.2013, 00:05 157
În fiecare zi, grupul de companii cu activităţi de recrutare şi închiriere de muncă temporară Adecco, care are filiale în peste 60 de ţări, scoate la concurs câte 9.000 de joburi pentru cei care îşi caută un loc de muncă, spune Christian Vasino, executivul italian care ocupă din martie 2007 funcţia de director de resurse umane al unui grup de companii cu 33.000 de angajaţi full-time.
 
„Criza a învăţat companiile să îşi păstreze structurile de angajaţi mai flexibile. Ciclurile economice vor fi din ce în ce mai scurte, nu vom mai avea 10- 20 de ani de creştere şi unu-doi ani de criză. Ceea ce ştim cu siguranţă este că încercăm să rămânem stabili, să ne pregătim de creştere, dar nu ştim când va veni aceasta, aşa că trebuie să menţinem structurile flexibile, iar munca temporară este o soluţie în acest sens. În prezent, grupul Adecco oferă oportunităţi de job pentru 9.000 de persoane în fiecare zi“, a spus Christian Vasino, executivul care coordonează politicile de HR pentru cei 33.000 de angajaţi ai Adecco din toată lumea. El a fost prezent săptămâna trecută la Bucureşti. Compania, cu o prezenţă în peste 60 de ţări şi cu o reţea de peste 5.500 de filiale, este liderul pieţei locale de recrutare şi muncă temporară, cu afaceri de peste 40 de milioane de euro anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO