Profesii

Posibilitatile de avansare rapida scot la rampa reprezentantii din vanzari

Posibilitatile de avansare rapida scot la rampa reprezentantii din vanzari

Click pentru imaginea intreaga

30.10.2006, 13:46 30

Cele mai ample oferte de angajare de saptamana trecuta au fost oferite celor din domeniul vanzarilor, companiile din piata anuntand ca sunt in cautarea a peste 70 de reprezentanti in vanzari.
Cel mai complex anunt de angajare ii apartine companiei de recrutari Barnett Mccall Recruitment, firma cu capital si management britanic, care cauta pentru clientul sau, un grup multinational de investitii financiare, nu mai putin de cinci reprezentanti de vanzari.
Potrivit anuntului publicat de Barnett Mccall, cei care vor ocupa aceste posturi trebuie sa fie in primul rand ambitiosi si comunicativi, sa aiba studii superioare terminate sau in curs de desfasurare, sa fie buni utilizatori ai PC-ului si sa aiba minimum un an experienta intr-un domeniu asemanator. Compania le ofera in schimb candidatilor sai training, posibilitati de avansare, comisioane si bonusuri si un salariu lunar fix intre 400 si 500 de euro.
Compania de recrutare Barnett Mccall a postat in saptamana ce a trecut nu mai putin de opt anunturi.
Una dintre companiile multinationale, in cautare si ea de reprezentati de vanzari, este Johnson&Johnson. Responsabilitatile viitorului angajat al sediului Johnson & Johnson din Romania sunt consilierea clientului, dezvoltarea unor relatii de succes cu clientii sai si indeplinirea unor obiective ale companiei pe termen scurt sau lung.
Si in cazul Johnson&Johnson, candidatul ideal este absolvent de studii superioare, are abilitati de comunicare deosebite, detine permis de conducere, are minim un an experienta si cunoaste foarte bine calculatorul si limba engleza. Posibilitatea de avansare rapida din aceste pozitii constituie si ea un avantaj.
Tot in domeniul vanzarilor au oferit doua posturi si cei de la L'Oreal. Aceasta este in cautare de un trade marketing manager si de un director de operatiuni. Profilul candidatului include minimum sase ani experienta in trade marketing sau in vanzari, cunoasterea excelenta fie a limbii franceze, fie a limbii engleze, iar pozitia ocupata in prezent de acesta trebuie sa fie asemanatoare.
Pentru postul de directori de operatiuni candidatii trebuie sa posede si o foarte buna intelegere si viziune asupra notiunilor generale de business si capabilitatea transpunerii acestora in domeniul logistic, operational si IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO