Profesii

PwC îl aduce pe Cristian Gavril ca director în Departamentul de Servicii de Restructurare a Afacerilor

PwC îl aduce pe Cristian Gavril ca director în...

Autor: Cristina Bellu

02.11.2017, 13:55 1051

PwC România îşi întăreşte echipa de servicii de restructurare a afacerilor (BRS) prin recrutarea lui Cristian Gavril, care va fi director în cadrul acestui departament.

Cu o experienţă de peste 15 ani în zona serviciilor de insolvenţă, planificării strategice, restructurărilor financiare şi operaţionale Cristian Gavril este de formaţie economist, deţinând o diplomă EMBA la Asebuss&Coles College - Kennesaw State University Atlanta, SUA.

El a gestionat un portofoliu vast de clienţi în diferite industrii cuprinzand companii ale caror creanţe totale au depasit 100 de milioane de euro, oferindu-le acestora consultanţă pe diverse speţe legate de insolvenţă şi restructurare, inclusiv managementul situaţiilor de criză, asistenţă pe tot parcursul procedurii de insolvenţă, a lichidării voluntare, precum şi a procedurilor pentru prevenirea insolvenţelor.

„Prin venirea lui Cristian Gavril, sunt convins că PwC are una dintre cele mai bune şi mai experimentate echipe de servicii de insolvenţă şi de restructurarea afacerii din România. În ultimul an, activitatea noastră în acest domeniu a crescut foarte rapid, câştigând o serie de noi mandate de insolvenţă şi restructurare. Vom continua să investim în această zonă de business pentru a susţine actualele proiecte”, spune Edward Macnamara, Liderul Departamentului de Consultanţă de Management şi Tranzacţii, PwC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO