Profesii

Românca de 32 de ani care conduce un lanţ de 34 de magazine cu 480 de angajaţi şi cu o cifră de afaceri de 114 milioane

Românca de 32 de ani care conduce un lanţ de 34 de...
09.07.2017, 12:45 5300

În 2014, când Alina Bistreanu a preluat conducerea LPP România, care are în portofoliu magazinele Reserved, Cropp, House, Mohito, Sinsay, grupul polonez opera pe piaţa locală şase magazine, avea 145 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 27,9 milioane de lei.

Anul trecut s-a încheiat pentru LPP România cu 34 de magazine, 480 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 114 milioane de lei. „În ultimii trei ani mi-am dedicat majoritatea timpului companiei şi echipei pe care le conduc. Este alegerea pe care am făcut-o conştient şi care îmi aduce bucurie şi împlinire atât în plan profesional cât şi personal. Fac totul cu multă pasiune şi plăcere, iar acest lucru contribuie la starea mea generală de fericire.”

În scenariul imaginativ, făcând abstracţie de prevederile constituţionale în ceea ce priveşte atribuţiile preşedintelui, în cazul în care ar avea o putere deplină de decizie în stat, Alina Bistreanu ar propune o serie clară şi elaborată de decizii. „Întâi de toate, aş impune consultarea şi implicarea societăţii civile şi de afaceri în procesul decizional şi al formulării politicilor publice.

Citiţi articolul integral pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO