Profesii

Rudolf Vizental, CEO ROCA: „Antreprenorii români au oportunitatea de a investi în România”

Rudolf Vizental, CEO ROCA: „Antreprenorii români au...

Autor: Georgiana Mihalache

02.04.2018, 19:02 155

Investiţiile în România sunt eficiente în următorii cinci-şapte ani, în contextul în care piaţa locală este în continuare un „teren fertil” pentru antreprenori, a spus Rudolf Vizental, CEO ROCA, prezent în cadrul conferinţei ZF Investiţi în România!, organizată de Ziarul Financiar.

„Credem ca investiţia în România este deosebit de strategică şi eficientă în urmatorii cinci-şapte ani. Ar trebui să investim în România pentru că e un teren fertil si pentru că e o mare resursă neexploatată. Primele 1.000 de companii acoperă 50% din ce se produce în  România. Următoarele 1.500 de companii acoperă încă 40%. Resursa neexploatată stă în următoarele 5.000 de companii, acolo e cheia şi potenţialul real de creştere”, a spus Rudolf Vizental.

Alte declaraţii ale lui Rudolf Vizental:

„Când vorbim de investiţii, nu luăm în calcul investiţiile româneşti în alte companii româneşti pentru că astfel am rezolva o mare barieră culturală. Antreprenorii români au oportunitatea de a investi în România.

Soluţia pentru dezvoltare vine din interior. Cred în banii româneşti pentru companii româneşti, care pot să aducă valoare adaugată. Investiţiile în aceste companii pot genera o adevărată valoare şi aceasta e direcţia în care noi am decis să investim”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO