Proprietăţi

Africa Israel incepe mallul din Arad

21.02.2008, 19:06 18

Compania de dezvoltare imobiliara Africa Israel, care are in portofoliu proiectul AFI Cotroceni Park din Capitala, va investi peste 290 de milioane de euro intr-un proiect mixt la Arad, care va cuprinde un mall, spatii de birouri si locuinte, lucrarile urmand sa inceapa in urmatoarele luni.
Compania a anuntat ca va investi peste 290 de milioane de euro intr-un proiect format din mall, imobile de birouri si o zona rezidentiala, fara a oferi mai multe detalii.
"Africa Israel va dezvolta un centru comercial la Arad, cu o suprafata inchiriabila de aproape 35.000 de metri patrati, care va fi livrat pana la sfarsitul anului viitor, aceasta etapa reprezentand prima faza de dezvoltare a unui proiect mixt", au precizat surse din piata imobiliara.
AFI Europe, subsidiara locala a Africa Israel, are in derulare opt proiecte in Romania, cele mai importante fiind AFI Cotroceni Park si AFI Golden Palace, derulate in Bucuresti. Cele doua proiecte implica investitii cumulate de aproape 800 mil. euro si vor cuprinde doua centre comerciale, precum si birouri, respectiv locuinte.
Firmele de consultanta Jones Lang LaSalle si Cushman & Wakefield Activ Consulting sunt agentii coexclusivi ai proiectului de la Arad, precum si ai proiectului AFI Cotroceni Park, derulat pe platforma UMEB din Capitala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO