Proprietăţi

Complex rezidential de 35 mil. euro in nordul Capitalei

05.09.2006, 18:09 18

Compania americana de investitii Ferco Investments va dezvolta in nordul Capitalei un proiect rezidential in care vor fi investiti 35 mil. euro, conform companiei imobiliare CB Richard Ellis.
Complexul rezidential Liziera Residence se va intinde pe o suprafata de 52.000 de metri patrati si va fi amplasat pe soseaua Pipera Turnari, una dintre zonele magnet in domeniul investitiilor rezidentiale. Constructia va incepe in aceasta toamna, autorizatia de constructie fiind deja eliberata.
Proiectul presupune construirea a patru blocuri cu sapte etaje care vor furniza in total 176 de noi apartamente cu una doua sau trei camere, precum si un penthouse. Un metru patrat intr-un apartament din Complexul Liziera va costa intre 1.200 si 1.450 de euro, pret in care nu este inclus TVA-ul, conform oficialilor companiei.
Complexul rezidential care va fi finalizat in 2008 continua investitiile mari in domeniu din ultimii ani. Pana acum companiile straine au derulat proiecte rezidentiale in zone cu potential ale Bucurestiului precum Colentina, Militari sau Baneasa.
Ferco Investments face parte dintr-un grup american cu activitati in domeniul rezidential in Marea Britanie, SUA, Germania, Canada, India sau Ungaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO