Proprietăţi

Construcţia noului stadion naţional, aproape de final - GALERIE FOTO

Construcţia noului stadion naţional, aproape de final - GALERIE FOTO

Construcţia noului stadion naţional, aproape de final

26.10.2010, 18:09 53

Sorin Oprescu dă asigurări că noul stadion naţional va fi gatala timp, în ciuda faptului că cei din Guvern nu şi-au mai onoratpromisiunile, scrie ProSport. Primarul Capitalei spune că a renunţat la alteproiecte pe care municipalitatea urma să le finanţeze, tocmaipentru a face rost de bani pentru finalizarea lucrărilor.

"Stadionul Lia Manoliu va fi finalizat în mai 2011 când va aveaşi gazonul şi cupola. Deşi nu am primit banii de la guvern,municipalitatea are resursele necesare finalizării acestui obiect",a spus Oprescu, după vizita la stadionul Lia Manoliu.

Contrucţia începe să semene din ce în ce mai mult cu stadionulprezentat în proiect, fiind la faza de finisare şi montare ascaunelor. Până la finalul anului vor fi montate toate elementelede arhitectură, dar şi cablurile care vor susţine cupa. Deasemenea, oficialităţile locale au dat asigurări că peisajul şiinfrastructura din jurul arenei vor fi schimbate. Citiţi mai multedespre stadiul lucrărilor la noul stadion naţional şi vizionaţi ogalerie foto pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO