Proprietăţi

Fabian investeste 8 mil. euro in birouri

14.06.2007, 19:03 16

Fondul britanic de investitii imobiliare Fabian a achizitionat un teren de 600 de metri patrati pe bulevardul Dacia din Bucuresti de la compania de dezvoltare H.I.L., care va ridica o cladire de birouri de 3.000 de metri patrati, in urma unei investitii de opt milioane de euro.
"Veniturile estimate din exploatarea cladirii se ridica la 715.000 de euro anual, ceea ce inseamna ca randamentul acestei investitii este de aproximativ 8,9%", a precizat pentru ZF Mark Holdsworth, managing director al Fabian.
Fondul de investitii britanic are in prezent sapte proprietati in portofoliu, cea mai importanta investitie fiind reprezentata de achizitionarea inca din faza de proiect a imobilului de birouri Cubic Center din Pipera (Bucuresti), care implica o investitie de 60 de milioane de euro.
"Urmarim achizitii de terenuri pentru proiecte rezidentiale, logistice si de retail, in Bucuresti, dar si in provincie. Sunt oportunitati foarte interesante in Ploiesti, Timisoara si Brasov", a adaugat Holdsworth.
O alta investitie importanta a Fabian este proiectul rezidential New Town Residence, dezvoltat in colaborare cu compania Mivan in zona Dristor din Bucuresti, pentru care au fost obtinute avizele de constructie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO