Proprietăţi

Fostele sedii Connex şi Generali devin clădirile IBM

IBM a ajuns să ocupe toate birourile din fosta „clădire Connex“

IBM a ajuns să ocupe toate birourile din fosta „clădire Connex“

Autor: Cristi Moga

10.07.2013, 21:34 1792

Gigantul IBM, cel mai mare furnizor de servicii IT la nivel mondial, a accelerat procesul de expansiune pe piaţa locală închiriind aproape integral două clădiri de birouri din Bucureşti - Bucharest Corporate Center din zona Buzeşti şi Global Business Center de la Politehnică -, imobile care de-a lungul timpului au fost cunoscute şi ca sedii ale companiei de asigurări Generali, respectiv Connex (actualul Vodafone).

IBM avea deja închiriate spaţii în am­bele clădiri, dar avea nevoie să se extindă. Mutarea Generali în Charles de Gaulle Plaza şi a firmei Microchip în clădirea AFI Park 1 a lăsat disponibile noi spaţii care permit IBM să-şi extindă ope­raţiunile la circa 20.000 de metri pă­traţi, birouri în care pot lucra peste 2.000 de oameni.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO