Proprietăţi

Iată şi "autostrada suspendată": Pasajul Pipera, cu o lungime totală de 1,5 kilometri. Galerie Foto

no title

Pasajul Pipera

Autor: Andreea Neferu

10.01.2012, 18:00 17282

Lucrările la Pasajul Pipera, care constau în supralărgirea şoselei Pipera şi supratraversarea bulevardului Barbu Văcărescu şi a Căii Floreasca, au fost deja finalizate, însă circulaţia urmează să fie deschisă în perioada următoare, după ce sunt finalizate o serie de teste de rezistenţă.

Pasajul Pipera va avea o lungime de circa 470 de metri, iar incluzând şi supralărgirea de pe şoseaua Pipera, lungimea totală va fi de aproape 1,5 kilometri.

Contractul cu firma PA&CO International, care construieşte pasajul, s-a ridicat la circa 120 de milioane de lei, însă proiectul a conţinut şi exproprieri de circa 11 milioane de lei.

Proiectul va asigura accesul dinspre viitoarea autostradă A3 către Capitală, împreună cu bulevardele paralele Fabrica de Glucoză şi Dimitrie Pompeiu.

Alături de Pasajul Basarab, care a fost inaugurat în vara anului trecut, Pasajul Pipera reprezintă una dintre cele mai importante lucrări de infrastructură urbană din Capitală din ultimii 20 de ani.

Imaginile au fost preluate de pe Skycam.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO