Proprietăţi

Proiect de locuinte de 45 mil. euro in Piata Chibrit din Bucuresti

24.04.2007, 18:46 86

Firma Star Proiect Development, ai carei actionari sunt o companie belgiana si omul de afaceri George Padure, va incepe in luna mai constructia, in zona Pietei Chibrit din Bucuresti, a unui ansamblu de 276 de apartamente, valoarea proiectului fiind estimata la circa 45 de milioane de euro.
"Lucrarile de constructie vor incepe in mai, iar valoarea totala a proiectului se ridica la circa 45 de milioane de euro", a declarat Aurora Vasile, marketing & PR coordinator al C.B. Richard Ellis este agentia imobiliara care detine exclusivitatea asupra vanzarii apartamentelor care fac parte din acest proiect. Constructorul este compania ALL Plan Construction, iar lucrarile la acest proiect, numit Metropolis Residence, vor dura circa un an si jumatate.
George Padure, directorul general al Star Proiect Development, a refuzat sa dea detalii despre aceasta investitie pana miercuri, cand ea va fi lansata oficial.
Piata rezidentiala a Capitalei se afla pe un trend puternic ascendent, cu un potential important de crestere in ultimii ani, tinand cont ca in ultimii ani numarul locuintelor livrate in Capitala este mult sub nivelul cererii din Bucuresti. Potentialul de crestere pe termen lung al acestei piete a fost constientizat si de catre dezvoltatorii de spatii comerciale sau de birouri, care au anuntat implicarea in acest segment al pietei imobiliare, pe fondul cresterii gradului de risc din alte sectoare.
Printre companiile care au anuntat astfel de dezvoltari se numara GTC, Africa Israel Europe, dezvoltatorii proiectelor comerciale Euromall, dar si fondul austriac de investitii Immoeast, care si-a intensificat de curand prezenta pe piata rezidentiala prin achizitia unei participatii de 25% din compania Adama, implicata in constructia a peste 8.000 de apartamente in toata tara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO