ZF 15 ani

Ciprian Oprea, MCA Grup: Mediul de afaceri are nevoie de Ziarul Financiar

Ciprian Oprea, MCA Grup: Mediul de afaceri are nevoie de...

Autor: Andreea Neferu

28.11.2013, 12:21 92

Ciprian Oprea, director general şi acţionar al grupului MCA, specializat în producţia şi comercializarea de uşi de garaj şi rulouri pentru ferestre, spune că Ziarul Financiar este cea mai credibilă sursă de informare pentru antreprenorii şi executivii din România.

„Citesc Ziarul Financiar încă de la primele sale ediţii. Putem spune ca suntem din aceeaşi generaţie, pentru că MCA Grup împlineşte de asemenea 15 ani în 2013. Pentru mine ZF este cea mai credibilă sursă de informare în zona de business, iar sectorul care mă interesează cel mai mult, cel al construcţiilor, este foarte bine acoperit. Sunt zile când nu reuşesc să citesc ediţia de print, fiind uneori în deplasări prin ţară sau în afara ţării (la birou primesc zilnic ziarul la cafea), dar accesez online zf.ro oriunde m-aş afla.

Peste încă 15 ani cu siguranţă online-ul va câştiga şi mai multă putere, este o tendinţă la nivel mondial pe care deja o observăm cu toţii în toate domeniile. Mă aştept să văd un zf.ro şi mai puternic ca vizibilitate şi impact (peste 15 ani – n.red.). Dacă va rămâne ca şi până acum, un susţinător al mediului de afaceri, cu siguranţă că va fi în continuare cel mai bun site economic din România. 

Unde va fi economia românească peste 15 ani depinde de noi toţi: fie că suntem afacerişti,  guvernanţi sau cetăţeni consumatori de produse şi servicii. Dacă vom învăţa să alegem modele pozitive, să lucrăm şi să cumpărăm corect, să urmăm exemplele de succes ale altor state, vom avea şi o economie mai fertilă şi, implicit, vieţi mai uşoare.

La mulţi ani şi să rămâneţi un reper în presa românească de calitate şi în economia României! Mediul de afaceri are nevoie de Ziarul Financiar.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO