ZF 24

Actionarii Albalact decid pe 26 februarie daca muta compania la BVB

21.01.2008, 15:57 19

Actionarii companiei Albalact Alba Iulia vor decide in Adunarea Generala din 26 februarie daca vor lista societatea la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti, a anuntat astai compania.

"Compania Albalact Alba Iulia va supune spre aprobare listarea societatii la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti, relocarea intregii productii si extinderea societatii in noua fabrica de la Oiejdea si majorarea investitiilor in mai multe ferme de vaci", se arata intr-un comunicat al Albalact.

AGA va discuta cu prioritate extinderea fabricii de la Oiejdea, astfel incat intreaga productie, inclusiv productia din fabrica veche de la Alba Iulia, sa fie relocata si dezvoltata la Oiejdea. Fabrica Albalact din Oiejdea, cea mai moderna unitate de acest fel din Romania, a fost deschisa in septembrie anul trecut, cu o investitie de pana la 11 milioane de euro. Fabrica se intinde pe o suprafata de 11.000 de metri patrati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO