ZF 24

Actionarii SIF Muntenia au aprobat distribuirea unui dividend de 4 bani si au ales noi reprezentanti

25.04.2009, 18:08 60

Actionarii SIF Muntenia (SIF4) au aprobat, sambata, distribuirea unui dividend brut de patru bani pe actiune, pentru exercitiul financiar aferent anului trecut, si au ales 6 membri noi in Consiliul Reprezentantilor Actionarilor (CRA), au declarat pentru Mediafax surse din actionariatul societatii.

Investitorii i-au reconfirmat in functiile de membri ai CRA pe Sorin Marian Coclitu, Adrian Andrici, Radu Teodor Bugeac, Antonel Cristi Bunu si pe Mircea Stelian Petrescu. Antonel Cristi Bunu, care a fost reales în functia de membru al CRA, este director in cadrul CCC Blue Telecom, companie controlata de omul de afaceri Catalin Chelu.

Alaturi de acestia, in noua componenta a CRA se regasesc Catalin Doica, Marian Hoinaru, Dinu Marian, Ion Lisca, director general la Grupul Financiar Muntenia în perioada 1998-2009, Gheorghe Glaman si Dan Pascariu, presedintele Consiliului de Supraveghere al bancii UniCredit Tiriac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO