ZF 24

Afacerile Dedeman au sărit de 600 mil. euro, plus 12%

Dragoş Pavăl, acţionar Dedeman

Trendul preţurilor la terenuri este în continuare de scădere. (...) Cu siguranţă vom deschide anul acesta un nou magazin în Bucureşti.

Dragoş Pavăl, acţionar Dedeman Trendul preţurilor la terenuri este în continuare de scădere. (...) Cu siguranţă vom deschide anul acesta un nou magazin în Bucureşti.

Autor: Cristi Moga

02.04.2014, 00:08 276

„Expansiunea a fost singurul motiv care a determinat creşterea cifrei de afaceri.“

Compania de bricolaj Dedeman, controlată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl din Bacău, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 2,68 mld. lei (606 mil. euro), în creştere cu 11% în lei şi 12% în euro faţă de rezultatul din 2012, consolidându-şi astfel poziţia de lider al pieţei de profil.

Sectorul de bricolaj şi distribuţie de materiale de construcţii, evaluat la circa două miliarde de euro pe an, a rămas însă dificil, astfel că afacerile Dedeman au crescut doar ca urmare a procesului de expansiune. Firma a deschis în 2013 şase magazine noi în urma unor investiţii cumulate de 70 de milioane de euro, iar alte patru unităţi, inaugurate în 2012, au avut anul trecut un prim an integral de funcţionare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO