ZF 24

Afacerile din comertul cu amanuntul au crescut in ianuarie fata de luna precedenta cu 1%. Ca serie bruta, caderea este de 31%

03.03.2010, 10:17 53

In luna ianuarie, volumul cifrei de afaceri din comertul cuamanuntul, exceptand comertul de autovehicule si motociclete, acrescut fata de luna precedenta ca serie ajustata in functie denumarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1%, conformdatelor Institutului National de Statistica (INS).

Volumul cifrei de afaceri din vanzarile de produse alimentare,bauturi si tutun si volumul cifrei de afaceri din vanzarile deproduse nealimentare au inregistrat cresteri cu 2,9%, respectiv cu7,5%.

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul alcarburantilor pentru autovehicule in magazine specializate acrescut cu 0,7%.

Ca serie bruta, in aceeasi luna s-a inregistrat o scadere de31,1%.

Fata de aceeasi luna a anului precedent, cifra de afaceri pentrucomertul cu amanuntul a scazut atat ca serie bruta cat si ca serieajustata cu 11,4%, respectiv 10,3%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO