ZF 24

Alina Mungiu, SAR: Guvernantii trebuie sa renunte in mod public la promisiunile nesustenabile

16.02.2009, 14:50 24

"Noi mai curand am recomanda sa nu isi tina promisiunile electorale. Partidele aflate la guvernare vor trebui sa inghita rusinea, sa renunte la masurile nesustenabile, sa renunte la ele in mod public”, a spus Alina Mungiu-Pippidi, presedintele Societatii Academice din Romania (SAR), in cadrul conferintei de prezentare a raportului anual de analiza si prognoza "Romania 2009: criza economica si statul de drept".

Premierul Boc a fost intrebat daca va anunta in mod public ca pensionarii nu vor avea pensii majorate, ca profesorii nu vor avea salarii mai mari, ca sutele de kilometri de autostrada promise nu se vor face. Acesta a raspuns ca “toate promisiunile vor fi respectate in functie de evolutia economiei romanesti”.

Razvan Bobulescu, presedintele Alma Mater, o federatie nationala sindicala din invatamant, a spus in cadrul dezbaterii organizate de Societatea Academica din Romania: “Mi-as dori sa vad cum guvernantii spun la un post de televiziune, la o ora de audienta maxima, <<v-am mintit>>”.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO