ZF 24

Aplicaţia zilei: Box

Aplicaţia zilei: Box

Autor: Ioana Nita

20.11.2013, 19:39 1043

Nume: Box
Platformă soft: Apple iOS, Google Android, Windows Phone, BlackBerry, desktop
Preţ: gratis
Dezvoltator: Box


Funcţionalitate: aplicaţia le permite utilizatorilor să stocheze în cloud documente, prezentări, poze, clipuri video sau alte tipuri de fişiere pe care apoi să le acceseze, editeze şi distribuie de pe orice dispozitiv mobil, dar şi de pe desktop, prin intermediul conexiunii de date. Utilizatorii pot de asemenea să salveze fişiere pe smartphone sau tabletă pentru a le putea accesa şi fără conexiune la internet.

Conţinutul salvat în Box poate fi securizat prin setarea unei parole şi prin activarea funcţiei de „auto logout” atunci când aplicaţia este închisă. Utilizatorii pot să partajeze foldere şi fişiere cu alte persoane şi pot adăuga comentarii pentru aceştia care vor fi anexate documentelor. Aplicaţia oferă şi opţiunea de a distribui fişierele prin trimiterea link-urilor aferente pe e-mail. Box pune la dispoziţie 10 GB spaţiu de stocare gratis, dar şi pachete de servicii cu plată care includ funcţionalităţi suplimentare.

Vezi mai multe detalii pe www.mobilio.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO