ZF 24

Astăzi este ultima zi pentru depunerea cererilor de deschidere a dosarelor de daună pentru creditorii Carpatica Asig

Astăzi este ultima zi pentru depunerea cererilor de...

Autor: Roxana Rosu

18.05.2017, 13:10 103

Fondul de garantare a asiguraţilor (FGA) aminteşte potenţialilor creditori de asigurare ai societăţii Carpatica Asig-în faliment, că astăzi, 18 mai, este ultima zi în care mai pot depune cereri de deschidere a dosarelor de daună.

Conform legii, termenul limită este de maxim 90 de zile de la data pronunţării hotărârii de deschidere a procedurii falimentului, respectiv 18 februarie 2017, în cazul Carpatica Asig.

În cazul cererilor de plată-Anexa 6, potenţialii creditori de asigurare ai Carpatica Asig S.A mai pot depune cereri de plată până la data de 16 iunie sau în termen de 90 de zile de la data naşterii dreptului de creanţă.

FGA a primit până ieri 11.765 cereri de deschidere a dosarelor de daună din partea potenţialilor creditori de asigurare Carpatica Asig-în faliment, precum şi 22.911 cereri de plată, atât pentru dosarele preluate de la asigurător, cât şi pentru dosarele nou deschise de către Fond.

FGA a preluat 27.270 dosare de daună de la Carpatica Asig.

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO