ZF 24

Avocatul Florentin Ţuca: Noi am trăit din osânza perioadei de creştere. Acum firmele medii sunt mai dinamice

Florentin Ţuca, managing partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii
Cel mai enervant lucru a fost incertitudinea. Am avut întâlniri anuale, în luna ianuarie, în care ne uitam la potenţiale proiecte, la bugete, la evenimentele anului următor şi ne dădeam seama că e ceaţă totală.

Florentin Ţuca, managing partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii Cel mai enervant lucru a fost incertitudinea. Am avut întâlniri anuale, în luna ianuarie, în care ne uitam la potenţiale proiecte, la bugete, la evenimentele anului următor şi ne dădeam seama că e ceaţă totală.

Autor: Andrei Cîrchelan

06.11.2013, 00:08 322
Piaţa avocaturii va contabiliza în 2013 un nou an de stagnare, apreciază Florentin Ţuca, managing partner al firmei Ţuca Zbrârcea & Asociaţii, care consideră că în timp ce jucătorii de top îşi consolidează poziţia sau înregistrează uşoare creşteri în cifra de afaceri, firmele de talie medie vin puternic din spate, acaparând cotă de piaţă.
 
Firmele de talie medie „sunt mai dinamice, pare că au mai mult apetit pentru succes şi pentru expansiune“ decât fir­mele din primele po­ziţii, însă „fie­ca­re îşi face loc“, afirmă Flo­ren­tin Ţuca cu privire la concurenţa din piaţa avocaturii, com­ple­tând: „Ştiu de firme com­petitoare care au o evo­luţie foarte frumoasă şi au argumente cre­di­bile să urce. Nu ne con­siderăm nici bă­trâni, nici uzaţi, dar în acelaşi timp nu ne simţim nici incitaţi ca mâine să ieşim în piaţa publică cu buzduganul“.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO