ZF 24

Barack Obama, refuzat in prime-time la Fox

Barack Obama, refuzat in prime-time la Fox
28.04.2009, 14:24 17

Canalul american de televiziune Fox nu va difuza conferinta de presa a presedintelui Barack Obama cu ocazia implinirii a 100 de zile de mandat, marcand “o premiera in industria tv” prin refuzarea cererii formulate de liderul de la Casa Alba de a i se acorda spatiu in prime time, scrie The New York Times.

Conferinta de presa va avea loc maine la ora 20 si va marca primele 100 de zile ale lui Obama in fotoliul prezidential, fiind transmisa in direct de posturile ABC, CBS si NBC, alaturi de o serie de alte canale de televiziune. Compania Fox News a anuntat intr-un comunicat ca va plasa alerte vizuale cu privire la subiectele discutate in cadrul conferintei pe posturile Fox News si Fox Business Network.

“Canalele de televiziune pot pierde venituri de milioane de dolari din publicitate daca isi modifica programul. Fox a modificat anul acesta ora de difuzare a emisiunii American Idol de doua ori, pentru a onora cererile venite din partea Casei Albe”, a anuntat Broadcasting & Cable.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO