ZF 24

BCR le-a luat grecilor de la Bancpost directorul canalelor de distribuţie în retail

Marian Ignat

Marian Ignat

Autor: Razvan Voican

20.03.2014, 00:00 1535

Marian Ignat, fost responsabil cu dezvoltarea canalelor electronice în Bancpost timp de aproape opt ani, a fost recrutat de BCR pentru poziţia de director executiv al Direcţiei managementul canalelor de retail. El ocupă astfel poziţia lăsată liberă de Bogdan Marin, care a preluat un post de senior manager în departamentul de consultanţă pe strategii şi operaţiuni la Deloitte.

Marian Ignat, 39 de ani, venise la Bancpost în 2006 de la Banca Transilvania. El a gestionat toate proiectele mari de modernizare a distribuţiei pe zona de retail de la serviciul de internet banking Fastbanking, care şi-a extins constant gama de facilităţi, până la reţeaua de automate speciale pentru plăţi, cu cititoare de coduri de bare. Bancpost era în 2007 una dintre primele bănci mari de pe piaţa de retail care investeau într-un parc extins de astfel de maşini, multe disponibile în regim nonstop.

WikiZF: Profilul companiei Bancpost

WikiZF: Profilul companiei Banca Transilvania

BCR a decis în 2012 să dezvolte această zonă de servicii prin instalarea a 400 de maşini care să preia din tranzacţiile de la ghişeu. Marian Ignat a plecat din Bancpost de pe poziţia de director al diviziei canale de distribuţie. El a absolvit programul de EMBA al Universităţii Sheffield.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.03.2014

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO