ZF 24

Becali: Nu schiez, nu ma intereseaza. Ce sporturi de iarna practica oamenii din sport si cei politici?

Becali: Nu schiez, nu ma intereseaza. Ce sporturi de iarna practica oamenii din sport si cei politici?
05.01.2010, 10:35 37

Intrebat la un moment dat de ce, spre deosebire de George Copos,el nu schiaza, George Becali a raspuns rivalului alb-visiniu asa:"Daca Dumnezeu voia ca oamenii sa schieze, i-ar fi creat cu schiuriin picioare si nu asa cum sunt ei acum", scrie Gandul.

Astazi insa, Becali are un raspuns categoric - nu pune piciorulpe schiuri, patine sau placa de snowboarding. Pe scurt, se ferestede ele ca de necuratul. Patronul ros-albaştrilor are si oexplicatie - nu ii place sa faca lucruri care s-ar putea intoarceimpotriva lui, respectiv sa-i faca rau. "Nu schiez, nu mainteresează", spune Becali. "Nici nu am incercat. Nici cu placa,nici cu schiurile si nici in patine n-am pus picioarele. De ce? Mapot accidenta. Asa, daca nu le pun in picioare, accidentarea ezero", mai spune George Becali precizand insa ca joaca fotbal dincand in cand. Mai mult, spune finantatorul Stelei, nici pe copiiisai nu i-a incurajat sa practice sporturi de iarna. Despre sporturile de iarna practicate de Becali,Copos, Stolojan si Petre Roman cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO