ZF 24

Cati bani castiga hi5 in Romania

Cati bani castiga hi5 in Romania
22.11.2009, 16:07 117

Romania este pentru hi5.com una dintre tarile unde sistemul demonetizare direct de la consumatori a dat cele mai bune rezultate,ponderea bunurilor virtuale in veniturile retelei sociale de pepiata locala fiind de 25%, scrie BUSINESS Magazin. In ce priveste veniturile dinreclame, "retelele sociale reprezinta in jur de 5% din piata depublicitate online", dupa cum apreciaza Calin Rotarus, managingdirector in cadrul ARBO Interactive, regia de publicitate carevinde in exclusivitate reclame in Romania pe paginile hi5.com.

La un calcul scurt, pornind de la premisa unei piete de 20 demilioane de euro, retelele sociale atrag venituri din publicitatede aproximativ un milion de euro. "Pentru un business online, oricecolt al lumii reprezinta un potential. O limitare la graniteletarii de unde porneste inseamna limitarea in sine a afacerii si aveniturilor", spune Ramu Yalamanchi, fondatorul retelei, fara a damai multe detalii cu privire la situatia financiara a reteleisociale.

Cititi mai multe despre hi5 si alte afaceri din internetulromanesc pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO