ZF 24

Ce direcţie ia piaţa insolvenţelor, care a lovit 100.000 de firme

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Cristi Moga

26.05.2013, 19:03 104

Insolvenţa, o „boală“ de care în ultimii cinci ani s-au molipsit circa 100.000 de firme din România, poate fi şi un „tratament“, consideră practicienii şi avocaţii care vor fi astăzi prezenţi la evenimentul „Restructurarea, o măsură de însănătoşire a companiilor“, organizat de Ziarul Finanriar în parteneriat cu Casa de Insolvenţă Transilvania.

Punctul de vedere şi-l vor susţine şi reprezentanţi ai băncilor BRD şi UniCredit Ţiriac Bank, instituţii care de cele mai multe ori pierd din intrarea în insolvenţă a clienţilor, iar invitat special este Leo Plank, un avocat partener în cadrul firmei Kirkland & Ellis, un gigant al pieţei avocaturii la nivel mondial. Plank este un specialist care a fost implicat în restructurarea unor companii ca Praktiker sau Parmalat.

Octavian Radu, fondatorul RTC Holding, şi Liviu Stoleru, directorul general al producătorului de materiale de construcţii Cemacon, vor susţine capitalul autohton, în timp ce reprezentanţii Casei de Insolvenţă Transilvania vor prezenta noile tendinţe în domeniul insolvenţelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO