ZF 24

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi
03.03.2010, 10:21 15

Noi masuri de anti-criza sunt asteptate de laAtena

Guvernul de la Atena este asteptat sa anunte un nou plan cumasuri de austeritate in valoare de aproximativ 4 mld. euro, intr-oincercare de a reduce deficitul bugetar cu 4 puncte procentuale inacest an, potrivit oficialilor guvernamentali.

BP vrea o reorganizare a sectorului deproductie

BP a anuntat ca urmeaza sa realizeze o restructurare aafacerilor grupului din domeniul productiei de petrol. Gigantulbritanic din domeniul energiei incearca sa mearga mai departe cuprogramul de reducere a costurilor care a avut succes in 2009 si aajutat compania sa reduca costurile cash cu 2,4 mld. doalri.

Companiile aeriene europene sunt impotriva noilor reguliUE privind protectia consumatorilor

Companiile aeriene europene se lupta cu avocatii consumatorilorpe problema schimbarilor recente impuse de Uniunea Europeana asupraregulilor privind protectia pasagerilor. Aceste reguli ar costacompaniile aeriene pana la 5 mld. euro pe an, afectandu-le astfelbilanturile, adancind pierderile si fortand majorarea preturilorbiletelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO