ZF 24

Cel mai mare producator de otel din Germania va concedia 10.000 de angajati

01.11.2009, 17:11 29

Cel mai mare producator de otel din Germania, ThyssenKrupp,intentioneaza sa renunte la 10.000 de angajati in anul fiscalcurent, potrivit publicatiei Der Spiegel, citata de Reuters.

Der Spiegel scrie, citand surse ale companiei, cadisponibilizarile fac parte dintr-un program masiv de restructurarecare va implica reducerea numarului de angajati cu 20.000 la nivelmondial.

Un purtator de cuvant al grupului siderurgic a spus cainformatia nu este noua, intrucat compania a anuntat deja vanzareadiviziei Industrieservice, precum si restructurarea a doua santierenavale.

El a mentionat ca Industrieservice are circa 9.000 de angajati,majoritatea in Germania, iar reorganizarea santierelor navale vaafecta aproximativ 3.500 de salariati.

De asemenea, continua discutiile referitoare la vanzarea adiviziei Safway din SUA, unde lucreaza alte 5.000 de persoane, amai spus purtatorul de cuvant.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO