ZF 24

Cele mai mari falimente din Romania

10.04.2009, 00:00 310

Putine companii din Romania s-au confruntat in perioada de plin avant economic cu imposibilitatea de a-si plati ratele la banca sau cu executarea silita. In perioade de crestere, cum a avut Romania in ultimii opt ani, afacerile s-au dezvoltat rapid, in ritm cu piata, si au fost putine esecuri notabile.

Falimentele rasunatoare se pot numara pe degete: esecul retelei de electroretail Cosmo (fondata de omul de afaceri Gyorgy Baba), al lantului de magazine Univers’all (creat de Razvan Petrovici) si, foarte de curand, al brokerului de credite IpoteciDirect (intemeiat de sapte oameni de afaceri cu experienta). Alaturi de ele, si poate cel mai de amploare, este falimentul companiilor din holdingul Paneuro, ridicat de omul de afaceri Zoltan Prosszer.

Cititi cum se poate prabusi o afacere de peste 50 de mil. euro cu cateva decizii de business gresite pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO