ZF 24

Cine este Catalin Baba, cel care ar putea fi numit seful Cancelariei primului ministru

Cine este Catalin Baba, cel care ar putea fi numit seful Cancelariei primului ministru
07.01.2009, 18:38 369

Catalin Baba, 42 de ani, decanul Facultatii de Stiinte Politice Politice, Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, ar putea prelua prelua postul de sef al Cancelariei premierului, ramas vacant de la sfarsitul anului trecut, cand Dorin Marian s-a retras din cabinetul fostului premier Tariceanu.

Catalin Baba s-a aflat, astazi, la Palatul Victoria, unde a avut o discuţie cu premierul Emil Boc, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.Baba este din 2004 decan al Facultatii de Stiinte Politice si Administrative. Intre 1997 si 2000 a fost consilier in cadrul Ministerului Educatie in cabinetul Marga.

Baba a absolvit in 1995 Facultatea de Medicina Veterinara, iar in 1997 - Facultatea de Stiinte Politice si Administrative din Cluj, unde a finalizat un doctorat in 2002.

Premierul Emil Boc, absolvent al Universitatii Babes-Bolyai, a predat timp de cativa ani drept constitutional si drept administrativ in cadrul Facultatii de Stiinte Politice si Administrative, unde Baba preda inca din anul 1996.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO