ZF 24

Co-fondatorul Twitter a lansat o nouă aplicaţie pentru smartphone-uri

Co-fondatorul Twitter a lansat o nouă aplicaţie pentru...

Autor: Ioana Nita

Biz Stone, cofondatorul reţelei de socializare Twitter, a lansat împreună cu alte şapte persoane o aplicaţie pentru smartphone-uri, numită Jelly, care funcţionează ca o aplicaţie de socializare în care un utilizator pune o întrebare la care poate răspunde orice membru, potrivit portalului mashable.com.

Aplicaţia este disponibilă gratuit pentru dispozitivele Android şi iOS, iar utilizatorii trebuie să ataşeze şi o poză făcută cu smartphone-ul atunci când postează o întrebare.

„Într-o lume în care 140 de caractere este lungimea maximă a unui mesaj, o fotografie face cât o mie de cuvinte. Imaginile sunt în prim-planul aplicaţiei Jelly fiindcă adugă context oricărei întrebări”, a scris Stone într-o postare pe blogul Jelly.

Utilizatorii Jelly pot răspunde la întrebarea unui prieten cu un link, printr-un desen pe poza iniţială sau pur şi simplu prin cuvinte.

Întrebările pot fi trimise mai departe şi prin mesaje de tip SMS, astfel că nu este necesar ca un prieten al unui membru să descarce aplicaţia. Jelly oferă un serviciu care este deja disponibil pe alte platforme, inclusiv pe Twitter, compania la care Stone este co-fondator şi de la care a plecat în 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO