ZF 24

Compania Casa Noastră, care deţine brandul Qfort, şi-a extins flota auto cu 52 de autovehicule

Compania Casa Noastră, care deţine brandul Qfort, şi-a...

Autor: Departamentul Economic

29.03.2016, 10:49 565

Autovehiculele sunt modele Toyota Avensis şi Corolla şi au fost furnizate la începutul lunii martie, fiind cea mai mare comandă de până acum din cadrul parteneriatului dintre ALD şi Toyota Craiova.

Programul Toyota All Inclusive a fost lansat în iunie 2015 de cele două companii şi se adresează atât IMM-urilor şi PFA-urilor care au nevoie de autovehicule noi şi costuri complet predictibile, cât şi companiilor locale cu flote semnificative care doresc un serviciu complet.

"Prin contractul de leasing operaţional, clienţii beneficiază de o rată fixă lunară în care sunt incluse o serie de servicii furnizate chiar de către service-ul Toyota: mentenanţa autovehiculului, schimbul şi stocarea de anvelope, oferirea unui vehicul de înlocuire, asistenţă non-stop, asigurări complete şi gestionarea daunelor. În plus, produsul poate fi accesat cu avans 0%, clientul plătind exclusiv pentru
utilizarea autovehiculului, iar la finalul contractului, nu mai trebuie să gestioneze vânzarea maşinii", se arată într-un comunicat.

Compania de leasing operaţional ALD Automotive, parte a grupului Société Générale, a administrat anul trecut o flotă de maşini cu 6% mai mare faţă de anul 2014, până la aproa­pe 8.900 de vehicule, cea mai mare parte a acestor fiind în regim full service. Tot anul trecut, ALD a înregistrat o cifră de afaceri de 30,5 mil. euro (conform sistemului contabil inter­naţional).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO