ZF 24

Concurenta lasa in joc doar ZTE si Posta pentru licenta de telefonie mobila

13.08.2008, 21:30 10

Gheorghe Oprescu, presedintele Consiliului Concurentei, a emis ieri o precizare privind licitatia pentru o licenta de telefonie mobila, organizata de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), prin care arbitrului telecom i se atrage atentia ca in competitie nu se pot inscrie companii care fac parte din grupuri telecom ce ofera deja servicii de telefonie mobila in Romania.

Practic, prin aceasta precizare, Consiliul Concurentei atrage atentia ANRCTI ca ofertele Romtelecom, NetPoint si Saudi Oger nu ar fi eligibile in cadrul licitatiei, singurul jucator care respecta regulile fiind Tactical Network, un fond de investitii ceh care are in spate Posta Romana si producatorul chinez de echipamente telecom ZTE.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt motivele pentru care Orange, Vodafone, Telemobil si RCS&RDS au atacat in contencios administrativ si fiscal actul normativ care reglementeaza acordarea licentei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO