ZF 24

CTP: Bataia pe votul romanilor redusi mintal continua

CTP: Bataia pe votul romanilor redusi mintal continua
14.10.2009, 11:58 23

"Asa cum se intampla intotdeauna in politica romaneasca,motivatia reala a trecerii motiunii de cenzura nu tine nici deratiune, nici de morala, nici de interesul national", scrieCristian Tudor Popescu intr-un editorial publicat in Gandul.

Tinand strans la piept tema "pensiilor nesimţite" ca un teroristun copil luat ostatic, dl. Boc chiar a jignit PSD si PNL;pesedistii si liberalii vor mult mai mult decat niste pensii, vorcontrolul Parlamentului, o pozitie de forta in alegerileprezidentiale, revenirea la guvernare.

Si pentru asta, dincolo de demagogia si propaganda infioratoare,pe care le auzim de zile in sir, s-au desfasurat cele mai ordinaretocmeli pe taraba din dos. Ma gandesc cu oarecare frison la cat sice s-a dat si s-a luat pentru triumful ratiunii in Parlament.

De altfel, toate cuvantarile si declaratiile politice pe carele-am auzit cu prilejul acestei motiuni au fost adresate romanilorcare gandesc cu alte organe decat creierul. Domnii politicieni separe ca doresc cu tot dinadinsul sa-si asigure in alegeri sprijinulsi votul romanilor redusi mintal, n-am reusit sa aud pe nimenivorbind si pentru romanii inzestrati cu ratiune.

Despre bataia pe votul romanilorcititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO