ZF 24

Cum arată cel mai nou format de magazin Mega Image? Are 600 de produse, toate congelate. GALERIE FOTO

Cum arată cel mai nou format de magazin Mega Image

Cum arată cel mai nou format de magazin Mega Image

Autor: Cristina Roşca

25.09.2013, 17:19 2931

Retailerul belgian Mega Image, prezent pe piaţa locală cu supermarketurile cu acelaşi nume şi cu magazinele de proximitate Shop&Go, a deschis astăzi primul magazin de produse congelate sub brandul AB Cool Food.

Unitatea, amplasată la parterul unui bloc de pe Bulevardul Ion Mihalache, numărul 45 din sectorul 1 al Capitalei, are o suprafaţă de vânzare de 180 mp, similară cu cea a unui Shop&Go.

Magazinul AB Cool Food are circa 600 de produse dintre care 500 se găsesc doar în acest magazin. Astfel, 99% din ofertă reprezintă produse marcă privată sau produse aduse pe piaţa exclusiv de Mega Image, cum este cazul brandului francez Casino. Pe lista de prodsuse se numără fructe şi legume congelate, înghetaţă, ready meals, prăjituri şi torturi.

Compania va continua expansiunea pe acest format în 2014, tot în Bucureşti. De asemenea, vor fi introduse comenzile online.

Belgienii sunt cel mai extins lanţ de pe piaţa locală, cu un total de 250 magazine sub brandurile Mega Image şi Shop&Go. Compania a obţinut anul trecut afaceri de 394 mil. euro anul trecut, în creştere de la 288 mil. euro în 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO