ZF 24

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat sanctionarea Mediplus de catre Concurenta

11.07.2008, 14:07 56

Curtea de Apel Bucuresti a aprobat suspendarea deciziei Consiliului Concurentei privind sanctionarea companiei farmaceutice Mediplus Exim, parte a grupului A&D Pharma, pentru practici anticoncurentiale pe piata insulinei, potrivit unui anunt al grupului farma.

Decizia Curtii ar putea fi atacata de Consiliul Concurentei.

Potrivit A&D Pharma, managementul Mediplus intentioneaza sa continue procedurile legale pentru a obtine suspendarea definitiva a deciziei Consiliului Concurentei.

In luna mai, Curtea de Apel Bucuresti a respins o a doua contestatie a Mediplus Exim privind sanctionarea companiei de catre Consiliul Concurentei, decizie care a fost insa atacata de distribuitorul farmaceutic.

Consiliul Concurentei a anuntat in martie ca a sanctionat cu amenzi in valoare de 83,7 milioane lei (22,6 milioane euro) producatorul Eli Lilly si distribuitorii A&A Medical, Relad Pharma si Mediplus Exim pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale pe piata medicamentelor antidiabetice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO