ZF 24

Dacia Duster uimeste chiar din brosura de prezentare data dealerilor

no title
22.02.2010, 12:18 146

Dacia Duster poate fi modelul care sa reediteze explozia luiLogan din primii ani, iar pentru a se asigura ca acest lucruoamenii de vanzari au fost temeinic instruiti, scrie Promotor.

Datorita unei brosuri iesite la iveala ProMotor poate acum sa vaspuna care sunt punctele forte pe care acest model va marsa. Inprivinta designului de 4x4 adevarat, primul subliniat de materialulde instruire, nu putem dezbate prea multe pe tema asta pentru ca nul-am vazut inca "in carne si oase".

Cert este ca din imagini are un aspect destul de masculin si inperspectiva 2D isi mascheaza destul de bine gabaritul, lungime4.315 mm, latime 1.822 mm si inaltime 1.690 mm (cu bare de plafon). In realitate va fi cu 2 centimetri mai lung decat un Logan Sedan,cu 8 centimetri mai lat, dar si cu 5 centimetri mai inalt decat MCV. Ampatamentul de 2.673 mm il plseaza foarte aproape de LoganSedan, Duster avand o distanta dintre punti mai lunga cu 4 cm decatberlina. Jantele cu care vine acest model au dimensiunea pe 16inchi, atat cele din aliaj cat si cele din tabla. Cu cine concureaza Dacia Duster pe piata romeasca si la cepreturi aflati pe www.promotor.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO