ZF 24

Doi ploieşteni au vânzări de 30 milioane de euro cu un magazin de bricolaj

Autor: Cristi Moga

07.04.2014, 00:07 823

George Ţapu şi Oleg Tătaru, proprietarii Artsani Ploieşti, centru de bricolaj şi distribuţie de materiale de construcţii cu vânzări de aproape 28 de milioane de euro anul trecut, analizează extinderea activităţii şi în afara judeţului Prahova după ce tocmai au finalizat o investiţie de 12 mil. lei în extinderea proiectului existent.

Ei aşteaptă de la afacerea din Ploieşti o creştere a vânzărilor de cel puţin 10% în acest an, la peste 30 de milioane de euro, în condiţiile în care vânzările medii ale magazinelor de bricolaj din România sunt de aproximativ 11 milioane de euro, potrivit unei analize a ZF. „Grupul Artsani din care face parte şi magazinul a ajuns în aceşti ani la un nivel ridicat de know-how şi ţinteşte în viitorul apropiat o extindere a businessului în afara graniţelor judeţului Prahova. Acest lucru nu exclude şi eventualitatea unei preluări, atâta timp cât întruneşte pretenţiile noastre financiare“, a declarat George Ţapu, managing partner şi acţionar al Artsani Com.

Citiţi în continuare pe ZF Corporate:

- strategia magazinului; date financiare, evoluţia în anii de criză 

- estimări privind vânzările in 2014; investitiile derulate pentru dezvoltarea magazinului 

- opinia acţionarilor despre evoluţia pieţei de profil 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.04.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO