ZF 24

Doi romani au pledat vinovati pentru frauda bancara in SUA

27.09.2009, 16:05 55

Doi romani au pledat vinovati in fata unei instante americanepentru frauda bancara, furt de identitate cu circumstante agravantesi conspiratie, informeaza postul public de radio din Minnesota,citat de Mediafax.

Stelian Cipu (31 de ani) si Ion Datcu (51 de ani) au ajuns inMinnesota in luna martie, cand au atasat un aparat de skimming peun bancomat din Maplewood (aparat care permite citirea datelor depe cardurile introduse intr-un bancomat), in doua randuri.

Informatiile obtinute puteau fi copiate pe alte carduri,pierdute de clienti ai bancilor sau furate chiar de cei doiromani.

Ei au fost prinsi in 15 martie, cand un martor ocular aavertizat autoritatile ca doi barbati se comportau suspect inpreajma unui bancomat din Maplewood. Politistii au găsit, atunci, ocarte de credit furata, in buzunarul lui Datcu. Acesta din urma arecunoscut ca avea in posesie 17 carduri bancare ce nu-iapartineau.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO