ZF 24

Doua trenuri de marfa s-au ciocnit pe magistrala Bucuresti-Constanta, intre Lehliu si Sarulesti

Doua trenuri de marfa s-au ciocnit pe magistrala Bucuresti-Constanta, intre Lehliu si Sarulesti
17.10.2009, 10:00 54

Doua trenuri de marfa s-au ciocnit sambata dimineata, in jurulorei 4:00, incidenutul soldandu-se fara victime. Conformprefectului judetului Calarasi, Niculaie Enciu, in zona unde s-auciocnit doua trenuri de marfa era ceata densa, iar circulatiaferoviara se desfasura pe un singur fir intrucat se desfasuraulucrari, informeaza Mediafax.

"Este un incident care, din fericire, nu a provocat victimeumane, dupa datele mele nu s-au mai intamplat astfel de incidentein judetul Calarasi. Faptul ca in zona este ceata densa si ca acolose lucra si se circula pe un singur fir sunt elemente care sedesprind dintr-o prima constatare, dar nu ot sa ma pronunt in ceeace priveste vinovatiile in acest caz", a declarat Niculaie Enciu,prefectul judetului Calarasi.

Potrivit sursei citate, deocamdata nu se poate spune dacaaccidentul feroviar s-a petrecut din cauza unei erori umane sau aunei defectiuni tehnice.

"Cert este faptul ca reprezentantii Ministerului Transporturilorau dat asigurari ca in jurul orei 14.00 circulatia feroviara se varelua", a mai declarat Niculaie
Enciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO