ZF 24

Dusan Wilms va prelua proiecte internaţionale în cadrul grupului german Metro

Dusan Wilms va prelua proiecte internaţionale în cadrul...

Autor: Cristina Roşca

25.11.2013, 00:08 276
Dusan Wilms (52 de ani), unul dintre cei mai puternici executivi români din comerţul local, care avea pe mână afaceri de peste un miliard de euro anual, a fost promovat la nivel internaţional şi va prelua noi responsabilităţi în cadrul grupului german Metro, el urmând a se ocupa de proiecte strategice.
 
Astfel, începând cu data de 1 decembrie condu­ce­rea Me­tro Cash& Carry Ro­mâ­nia va fi preluată de Gilles Roudy, care a fost anterior director comercial în cadrul Real International, divizia de hiper­mar­keturi a grupului METRO, unul dintre cele mai puternice din lume, cu afaceri de peste 66 mld. euro anul trecut.
 
 
Dusan Wilms, care a condus în ultimii patru ani pentru al doilea man­dat busi­nessul Metro Cash&Carry va ră­mâne astfel în cadrul grupului ger­man, din noua poziţie el ur­mând a coor­dona pro­ce­sul de repozi­ţionare şi dina­mizare a maga­zine­lor real, - Hyper Maga­zine din România, răma­se în cadrul METRO GROUP, precum şi re­po­zi­ţio­narea lor strate­gică şi conceptuală.
 
Real a vândut la finalul anului trecut 20 de hipermar­keturi către Auchan, în porto­fo­liul companiei rămânând doar 4 magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO